Второ основно училище използва иновации и технологии в училищния процес

Училището внедри облачната платформа "G Suite за образованието"

 12.12.2018 09:33
Второ основно училище използва иновации и технологии в училищния процес

Второ основно училище ,,П. Р. Славейков" е първото училище в Стара Загора, което внедри облачната платформа "G Suite за образованието".

Системата на Google включва основни приложения, които подпомагат  общуването, организацията на информацията в учебния процес. Така учители и ученици ще имат възможността да боравят с изключително удобна и практична електронна платформа за интерактивен образователен процес.

Желанието на ръководството на  Второ основно училище е да внедри иновациите и технологиите в училищния живот. С подкрепата на Центъра за творческо обучение, колективът успешно премина курс на обучение и доказа позициите си на лидер в иновационните образователни практики в област Стара Загора.

Гордост за училището е и постижението на госпожа Рая Стефанова, която е първият сертифициран Google обучител в нашия град. Второ основно училище ,,П. Р. Славейков" ще продължи подкрепата си към своите учители-новатори и през следващата календарна година, които с работата си осъвременяват учебния процес.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | Второ основно училище | "G Suite за образованието"

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори