В Казанлък представят изложба "Моят нереален свят"

Авторът е от павелбанското село Турия, а вече 21 години живее и работи в Ирландия. Снимките му са публикувани в над 200 държави по света и на шест континента, носител е на над хиляда световни и международни награди и отличия и на над 500 международни сертификати и референции.

 14.08.2023 12:02
В Казанлък представят изложба "Моят нереален свят"

Изложбата “Моят нереален свят” на Тодор Тилев ще бъде открита на 16 август в Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства в Казанлък.

Тодор Тилев е роден през 1973 г. Живее в село Турия, завършва Пловдивския университет, профил „Математика". От 21 години живее и работи в Ирландия. Негови снимки са публикувани на 6 континента в множество държави по света. Спечелил е над 1 000 световни и международни награди и отличия, над 500 световни и международни сертификати и референции. Снимането му е хоби. Обича пейзажната и природната фотография, навярно, защото е израснал на село, окото му улавя чувствителността на природата като художник. През последните години работи и по много проекти: „Български църкви", „Майстор на медни занаяти", „Красотата на вълните", „В света на калинките", „Дивият Атлантик Драйв" и „Безсмъртните великани".

За него фотографията е повече от излизане от реалността. 

Изминалата година се очертава като най-успешна. Тодор Тилев печели две поредни години трето място на най-престижното състезание в света „Международни награди по фотография". 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Ден на Независимостта


Маркери години | света | награди | вече | работи | Тодор | международни | Тилев

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори