Деня на туризма отбелязват в Стара Загора с разнообразна програма и игра

Наградите ще бъдат изтеглени с томбола на 5 октомври – Празник на Стара Загора.

 26.09.2022 09:41
Деня на туризма отбелязват в Стара Загора с разнообразна програма и игра

На 27 септември се отбелязва Денят на туризма, по този повод Туристическият информационен център стартира игра под мотото „Обичам да пътувам, защото...“. Всеки желаещ да се включи и спечели подарък от ТИЦ – Стара Загора, може да отиде на място в центъра и да попълни специален талон.

Наградите ще бъдат изтеглени с томбола на 5 октомври – Празник на Стара Загора.

Разнообразна и съвместна програма е събрала усилията на Туристическия център, Регионалния исторически музей, както и туристически агенции, хотели и заведения. На 27 септември, ученици от паралелките „Организация на туризма и свободното време“ и „Организация на хотелиерството“ на Професионална гимназия по облекло и хранене „Райна Княгиня“ ще посетят хотел „Зеленият хълм“, където ще имат възможността да се запознаят отблизо с работата и организацията в комплекса. Малко по-късно ще бъдат посрещнати в РИМ – Стара Загора, където ще се включат в професионална дискусия и ще разгледат богатата експозиция на музея.

Инициативите са подкрепени от туристическа агенция „Валден Тур“, а няколко старозагорски заведения ще имат „Happy hour” - от 16.00 до 18.00 часа, в Деня на туризма, за да отбележат празника – Селва кафе, Селект, Вог и Хелоу.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | бъдат | туризма

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори