Журналистката Деляна Бобева представи своята първа книга

Изданието „Живот БО" е по идея на приятели от журналистическата гилдия в региона

 25.06.2019 11:02
Журналистката Деляна Бобева представи своята първа книга

Журналистката Деляна Бобева от Казанлък представи своята първа книга в Музея на розата. „Живот БО" съдържа статии и интервюта на Деляна с известни и не толкова известни личности, които откровено и непринудено споделят размисли за живота, хората, илюзии и каузи.

Мотото на срещата „Имам за какво да благодаря на всеки човек в моя живот" Бобева обясни с прозрението, че „Човек съществува благодарение на приятелите си" и го определи като „жест към всички онези хора, които са били до мен през годините". Деляна благодари „на всеки човек за срещата с него, защото всяка среща е урок.". В ролята на интервюиран, тази вечер Бобева разказваше за своите виждания.

Публиката от интересни личности, попаднали във фокуса на медийния интерес на Бобева, нейни колеги, почитатели и близки си припомни за прощъпулника на Деляна в журналистиката през 1993г., който я въвлича в 26-годишното приключение да открива пъстри истории, характери, съдби, щедро споделени с читателя.

Изданието „Живот БО" е по идея на приятели от журналистическата гилдия в региона, по случай 50-годишния юбилей на Бобева или Бо, както я наричат близките. Представянето на нейната книга бе подарък от Община Казанлък за годишнината.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери живот | Деляна | Бобева

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори