Изложба „Аз съм българче, обичам…“ организират и тази година в зала „Байер“

Тази година участие ще вземат повече от 30 деца във възрастова група от 5 до 16 години. Разнообразни и необикновени са комбинациите от материали, използвани от децата, както и различни техники - акварел, темперни бои, сухи и маслени пастели, цветни моливи и др.

 28.02.2024 18:46
Изложба „Аз съм българче, обичам…“ организират и тази година в зала „Байер“

На 29 февруари, от 18.00 часа, в зала „Лубор Байер“ за поредна година нареждат традиционната изложба „Аз съм българче, обичам…“, по повод Националния празник на България - 3 март. Тя се организира от Школа за изобразителни изкуства при Читалище „Родина – 1860“.

Тази година участие ще вземат повече от 30 деца във възрастова група от 5 до 16 години. Разнообразни и необикновени са комбинациите от материали, използвани от децата, както и различни техники - акварел, темперни бои, сухи и маслени пастели, цветни моливи и др. Темата и вдъхновението на творбите е всичко свързано с българските обичаи, традиции, природа, както и любимите животни.

Подготовката на младите художници започва още преди два месеца, а изложбата може да бъде разгледана до средата на месец март.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери година

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори