Коледно дърво в бяло и синьо в Стара Загора

Дядо Коледа поздрави старозагорци и им поръча да отворят душите си за добро и пламъчето на този празник да свети в душите им

 03.12.2018 20:27
Коледно дърво в бяло и синьо в Стара Загора

12-метровото коледно дърво на площада пред сградата на общината засия в красива бяла и синя светлина. Стотици старозагорци се стекоха на обновения площад, за да посрещнат Дядо Коледа.

Празничната програма откриха със своите изпълнения децата от школата за народно пеене „Жарава“ при читалище „Родина“ и малките певци от Вокална студия „Усмивки“.

Зам.-кметовете Иванка Сотирова и Красимира Чахова доведоха на сцената белобрадия старец.

На тържеството присъстваха и депутатът Радостин Танев, зам.областният управител Петя Чакърова, председателят на Общинския съвет Таньо Брайков, омбудсманът Надежда Чакърова, общински съветници.

Дядо Коледа поздрави старозагорци и им поръча да отворят душите си за добро и пламъчето на този празник да свети в душите им.

„Уважаеми старозагорци, нека да отворим душите си, нека да отворим сърцата си, нека да се радваме на коледните празници и да бъдем по-добри, отколкото всякога досега. Има защо да го правим! Защото градът ни става все по-хубав, всичко това зависи от нас нека да бъдем по-добронамерени, нека са светли празниците“, пожела Иванка Сотирова.

Красимира Чахова припомни, че зеленото коледно дърво е символ за Стара Загора, тя призова да запазим града си красив и пожела много здраве и щастливи празници на старозагорци.

Своите послания за добро отправиха младият омбудсман и членовете на Общинския детски съвет.

Дядо Коледа обяви, че този път елхата ще бъде запален по модерен способ. Той се обади по телефона на най-вярното си джудже. Всички деца започнаха обратно броене и коледното дърво засия в светлина. Започнаха и празнични илюминации за радост на малки и големи.

Празненството продължи с концерт на Стефан Диомов и вокална група “Петте сезона“.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | Коледа | дърво

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори