Представят книгата "Сатанизъм unlimited"

Авторът ще представи второ, преработено издание

 25.02.2019 08:07
Представят книгата "Сатанизъм unlimited"

На 26 февруари (вторник) от 18:30 ч. в Зала 1 на хотел Верея, за пръв път в Стара Загора ще бъде представена книгата "Сатанизъм unlimited" на Иван Спирдонов. Първото издание на книгата бе разпродадено скоростно. Авторът ще представи второ, преработено издание.

"В книгата се опитвам да синтезирам процесите на тотална духовна и материална развала, обхванали държавите и обществата, които поне на думи, са бели и християнски и които аз наричам „наша цивилизационна общност". Опитвам се да покажа размерите и ужаса на тази развала дори и на тези, които още не я виждат", коментира Иван Спирдонов.

Авторът е роден 27.10.1966 год. във Велико Търново. Магистър по история и география, магистър по икономика. Работил е дълги години като журналист в Дарик радио, вестниците "Демокрация", "Отечествен фронт" и др. Бивш областен управител на гр. Велико Търново. Автор е на десетки публикации, блогър и политик. Съавтор на изследването "Дефицитът от ключово знание за реиндустриализация на икономиката на знанието". Женен, с двама сина.

Настоящата книга "Сатанизъм unlimited" е първата му самостоятелна книга. В момента подготвя нейното продължение "Оптимизъм unlimited".

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери книгата | авторът | unlimited | Сатанизъм

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори