Старозагорски ученици участваха в ученически форум в Русия

Ученическият пленум е част от програмата на X Петербургски международен образователен форум

 16.04.2019 11:15
Старозагорски ученици участваха в ученически форум в Русия

Петима ученици от Средно училище “Максим Горки” в Стара Загора участваха в IV ученически пленум “Бъдеще в настоящето“, който се проведе в Санкт Петербург. Във форума се включиха деца от 50 училища от 6 държави - България, Китай, Киргизстан, Казахстан, Армения и Русия. Форумът се организира от 619-то училище в Калинински район - едно от училищата, които прилагат най-много иновативни методи в училищното обучение. Нашите ученици са участвали в секцията за предложения, с които училището да стане по-интересно и по-полезно за учениците.

Ученическият пленум е част от програмата на X Петербургски международен образователен форум, в който тази година участваха над 30 хиляди души от 33 държави. В неговата работа се включиха и директорите на “Максим Горки” Мариана Пенчева и на Департамента за информация и повишаване квалификацията на учителите Галя Кожухарова. 

Момичетата от старозагорското училище и техният ръководител Георги Тонев, посетиха Санкт Петербург по договора за обмен и сътрудничество с  574-то училище от Невски район. Домакините са осигурили на гостите си от България богата културна програма, за да се запознаят с културните и историческите забележителности на града.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери училище | ученици | участваха | пленум

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори