Фотоконкурс "Лицата на Балкана" организира Община Гурково

Срокът за изпращане на снимките е 30 май. Те трябва да представят фотографии, които изобразяват автентично лицата и културата на градовете си. Конкурсът е любителски и няма професионален характер, отворен е за всички, които имат интерес към темата и към фотографията.

 28.05.2024 08:50
Фотоконкурс "Лицата на Балкана" организира Община Гурково

Фотоконкурс "Лицата на Балкана" организира Община Гурково по повод 50-то издание на фестивала "Балканът пее и разказва". Във фотоконкурса могат да се включат участници от Гурково, Трявна, Дряново, Твърдица и Елена.

Срокът за изпращане на снимките е 30 май. Те трябва да представят фотографии, които изобразяват автентично лицата и културата на градовете си. Конкурсът е любителски и няма професионален характер, отворен е за всички, които имат интерес към темата и към фотографията. Участници могат да бъдат ученици и възрастни, представители на читалища, учебни заведения, клубове и други организации от шестте града.

Всеки, който желае да се включи, може да изпрати до три авторски снимки, които могат да бъдат черно-бели или цветни, като е желателно обработката им с фотографска програма да е минимална, уточняват от Община Гурково. Снимките могат да бъдат изпратени на имейл obshtina@gurkovo.bg. 
Всяка фотография трябва да бъде придружена от заглавие, име и адрес на автора и кратък текст, описващ мястото, ситуацията и историята на снимката. 

Победителите ще бъдат обявени и наградени на 15 юни по време на фестивала „Балканът пее и разказва“. 

Снимка: Община Гурково

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Община | трябва | бъдат | Гурково | Няма | темата

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори