Шесто основно училище е домакин на Международна работна среща

Предвидена е богата културна програма

 23.03.2019 09:33
Шесто основно училище е домакин на Международна работна среща

Ученици Италия, Испания и Полша ще участват в работна среща по проект Еразъм + „Споделяме и учим заедно. Засаждаме семената на нашето бъдеще", която ще се проведе от 25  до 29 март 2019 година в Шесто основно училище „Свети Никола“ в Стара Загора.

Заедно с българските си колеги, младите хора ще представят презентации по темата и ще наблюдават различни практики в училището. Предвидена е и богата културна програма.

В понеделник гостите ще бъдат посрещнати с поздравителен концерт  и ще разгледат училището.

За 27 март е работа с деца със специални образователни потребности,  наблюдаване на  уроци-проектно базирано обучение, както и открита практика в трети клас.

Гостите ще бъдат запознати и с Кукерски обичаи с участие на децата от детска градина и гости от град Пирдоп. След това те ще посетят Регионалния исторически музей и Община Стара Загора. Младежите и девойките ще се запознаят и с онгъла на прабългарската школа за оцеляване „Бага-Тур“.

Третокласници ще представят пред участниците в проекта български  игри от нашето детство, предвидено е и посещение в ДГ №10 „Светлина“.

Работна среща ще завърши на 29 март с връчване на сертификати и документи.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери среща | март

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори