Американец сключи 29 брака

Хората прекарват по-голяма част от живот си в търсене на  своята единствена и специална половинка. За някой бракът и любовта са фикс идея. Такъв е ...

 12.02.2016 13:12
Американец сключи 29 брака

Хората прекарват по-голяма част от живот си в търсене на  своята единствена и специална половинка. За някой бракът и любовта са фикс идея. Такъв е случаят на американецът Глин Улф. Той прекарва по-голямата част от живота си в търсене на съпруга.

Глин успява да сключи 29 брака и така си спечелва място в книгата на Гинес като мъжа с най-много съпруги. Жителят на  Блайт, Калифорния  Глин Улф сключва първият си брак през далечната 1926 година. Негова първа съпруга е Мери МакДоналд. Бракът им продължава само година, когато смъртта разделя съпрузите.

До края на живота си Глин успява да сключи още 28 брака. Най-краткият брак на Глин Улф е продължил едва 19 дни. Най-дългите му бракове са продължили цели 11 години.

Изненадващо, е че последният  брак на Глин е с жената, която държи рекорда за най- омъжвана жена. Той е бил с чисто рекламна цел и е продължил само година до смъртта на 88-годишния американец през 1997г.

От 29 си брака американецът се сдобива с 19 деца, 40 внуци и 19 правнуци.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери брак | сватба | американец

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори