Бельото – аксесоар или провокация

И мъжете купуват бельо за жени.

 21.10.2018 09:06
Бельото – аксесоар или провокация

Никой не е дал отговор на въпроса има ли мода в бельото. По-скоро – не. Идеалното бельо е удобното бельо, което те кара да го усещаш, да гали, да те кара да стъпваш уверено и да сядаш като кралска особа. Да ти дава свобода и настроение.

Битката между дантела и памук продължава и категорично се печели от дантелата. Но тъй като жената ежедневно влиза в няколко роли, то препоръчително е да има бельо за всяка от тях.

Показването на част от бельото не е добра идея. То подлага на съмнение добрия вкус.

Кога да купим бельо? И за това няма правило. Обикновено жените купуват бельо по емоционални подбуди. Някои изследвания твърдят, че в по-голямата част от случаите жените купуват заедно с бельото и чорапи или чорапогащник.

И мъжете купуват бельо за жени. При това често. В тази покупка се ръководят от собствените си фантазии, които не винаги са свързани с жената, за която го купуват. Не се задълбочават в детайлите, интересува ги общия поглед и ефекта, който ще възпроизведат у жената.

Снимка: edna

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери жена | бельо | провокация | аксесоар

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори