Вижте най-подходящите кучета за отглеждане в града (II част)

Искате домашен любимец? Детската ви мечта е да имате куче, но живеете в малък градски апартамент! След като сте решили да споделите пространството си ...

 12.12.2015 10:13
Вижте най-подходящите кучета за отглеждане в града (II част)

Искате домашен любимец? Детската ви мечта е да имате куче, но живеете в малък градски апартамент! След като сте решили да споделите пространството си с куче, то е добре да знаете, че не всички породи са подходящи за градски живот. Дали малките породи кучета са подходящи или пък едрите кучета са по- добър избор за живот в града? Изборът е изцяло ваш! Но, на каквото и животно да се спрете, то неизменно ще внесе повече активност и ведро настроение в живота Ви. Вижте тези 15 породи кучета, които са ще се чувстват в града, така сякаш са в естествена среда.

6. Кавалер Кинг Чарз Шпаньол
Само миг с тази порода и ще се влюбите в тези кучета! Първоначално тези кучетата са били развъждани само за кралски дворци. Впечатляващ е факта, колко бързо, те се адаптират към малките градски пространства. Малките кучета обичат да играят с топка в парка или  просто да мързелуват на дивана.7. Немски дог
Това масивно куче на пръв поглед не изглежда никак подходящо за градски условия. Всъщност е отличен избор. То е тихо и мързеливо по природа, което го прави чудесен домашен любимец. Немския дог изисква минимални, но редовни разходки. Тази порода лесно се обучава.

8. Хрътка
Този нежен гигант може да бъде прекрасен обитател на апартамент. Хрътките са изпълнителни и приятелски настроени. Те ще са щастливи да се разходя из квартала, да пробягат няколко дължини набързо в парка, а след това да се сгуши до вас на дивана.

9. Лабрадор ретривър
Тази, не толкова малка порода, може да бъде също толкова щастлива, както в града, така и в предградията. Породата обича да бъде активна, така, че бъдете сигурни, че сте готови да тичате и играете с вашия домашен любимец. Лабрадорът е сладък и лоялен, което го прави идеален домашен любимец и бързо ще стане най-добрия ви приятел.

10. Булонка
Това симпатично куче ще ви забавлява всеки божи ден. Породата е малка, но пък много енергична. Достатъчна тренировката за булонката е  тичането из вашия апартамент. В действителност, тези кучета са сравнително тихи.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери град | куче | порода

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори