Женските гафове на първа среща

Срещите са изпитание, както за жените така и за мъжете. Да излезеш с някой почти непознат се оказва трудна задача. Когато сме под напрежение ...

 26.02.2016 09:44
Женските гафове на първа среща

Срещите са изпитание, както за жените, така и за мъжете. Да излезеш с някой почти непознат се оказва трудна задача. Когато сме под напрежение обикновено вършим не толкава разумни неща. По правило жените говорят много, особено, когато са под напрежение. Но освен многото думи, дамите допускат и много гафове. Вижте кой са най-често допусканите грешки от жените на първа среща.

Прекалено високи очаквания.
Всяко момиче очаква, че ще бъде харесано. Разбира се, щом някой ви е поканил на среща, то не ви е напълно безразличен. Но, това не означава, че трябва да се възприемате като героиня в любовен роман. Това е просто среща в края, на която може да се окаже, че не се харесвате по начин, по които сте очаквали.

Появяват се с неподходящо облекло!
За никой не е приятно да се окаже на официална вечеря в спортен екип. Особено за дамите. Мили момичета, информирайте се подробно къде ще бъде срещата ви, за да не изпаднете в подобна неловка ситуация.

Лъжат!
Ако сте си уредили среща по интернет е добре да бъдете откровени. Както вече казахме, всяко момиче се надява да бъде харесано, но ако използвате лъжа, то едва ли ще има втора среща. Да си откровен е трудно и за двете страни. Не лъжете човек, с които смятате да се  срещнете за теглото, взаимоотношения, височина и други. Все пак очаквате и с вас да са откровени!

Оплакват се!
Не говорете твърде много. Всеки е преживявал трудна раздяла поне веднъж в живота си. За никой не е приятно да му говорят цяла нощ за бившия. Същото правило важи и за лошия шеф, проблемите на работното ви място, семейството, приятелките ви. За Бога, на среща сте! Забавлявайте се! Не досаждайте на човека срещу вас с личните ви проблеми.

Винаги спорят кой да плати сметката!

Да, идва момента, в които трябва да платим сметката. Ако мъжът настоява, то тогава го оставете да плати. Правилото за поделянето на сметката важи само за деловите срещи. Така, че дами щом сте на романтична среща се отпуснете и не влизайте в излишни спорове! С този малък жест мъжът срещу вас се опитва да покаже , че е галантен джентълмен. Не превръщайте въпроса"кой да плати сметката" в спор! Без друго ситуацията е неловка не само за вас.

"Аз не съм такъв тип момиче"
Всяко момиче се притеснява да не бъде възприето като евтино. За много жени секса на първа среща е смятан за табу. Флиртуването е съществена част от запознанствата, включително и на първа среща. Това ни позволява да разкрием  секси страната си. Ако все пак се стигне до секс на първа среща, то това не означава, че ще ви възприемат като „такъв тип момиче".

Безкрайно обикаляне за да изберем място за срещата!
Ако мъжът не е решил, къде точно да ви заведе, то не бъдете толкова капризна. Не обикаляйте с часове заведенията и не капризничете. Нито за вас, нито за придружителя ви е приятно безкрайното обикаляне. Щом мъжът държи вие да определите мястото на срещата  значи, че иска да се чувствате комфортно.Така, че не капризничете излишно!

Безкрайните сравнения!
Да ви сравняват не е никак приятно. Особено с бившия или този, с който сте излизали снощи. Както вече казахме не обсъждайте бившия. Същото правило важи и за сравненията. Хората са различни не могат да бъдат сравнявани! Ако непрекъснато изтъквате положителните качества на бившия, то със сигурност ще отблъснете потенциалния си партньор.

Крият, че имат деца!
Измамите не са приятни за никой! Не крийте, ако имате деца! Децата са готини. Мъжете обичат  децата. За да не се стига до неприятни изненади, бъдете откровена и не крийте, ако имате деца.

Напиват се!
Да си пиян може да бъде забавно, но не и на среща с някой почти непознат. Първата среща е предназначена  за опознаване. Няколко питиета в повече могат да доведат до създаване на неприятно впечатление. Така, че бъдете внимателни с коктейлите!

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери жена | среща | взаимоотношения

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори