Забележите ли тези промени, той ви изневерява!

Понякога изневярата е трудна за установяване. Между двама партньори може да съществува известно отдалечаване, но единият да не си дава сметка за потайния живот...

 20.09.2016 22:00
Забележите ли тези промени, той ви изневерява!

Понякога изневярата е трудна за установяване. Между двама партньори може да съществува известно отдалечаване, но единият да не си дава сметка за потайния живот на другия. Има някои знаци, които биха ви отворили очите, ако имате известни подозрения. Ако пък нямате – замислете се, защото може и да имате повод за съмнение.

Потайност Потайност, която се е появила изведнъж, не е случайна. Или приятелят/съпругът ви крие голяма приятна изненада за вас, или върши нещо нередно. Ако ви изневерява, сигурно ще прави всичко възможно да отклони вниманието ви от този факт. Най-много това поведение личи при хора, които иначе не са потайни, а напротив – открити и искрени. Отдалечаване Били сте близки, споделяли сте си всичко, държали сте картите на масата. Изведнъж обаче започвате да забелязвате известно отдалечаване и то не само физическо (неговото нежелание да прави секс с вас), но и емоционално. Той се държи така, сякаш ви няма. Не забелязва какво му говорите, пренебрегва мнението ви, не счита за нужно да дава обяснение, когато закъснява. Определено нещо не е наред.

Критикува ви Започнала е да се появява критика от негова страна. Няма лошо, по принцип, но ако е язвителна и с цел да ви унижи или да ви се подиграе – той изпитва някаква неприязън към вас. Причината може да е в това, че се среща с друга. Чуди се как да ви накара да се отвратите от него, за да стане раздялата по-лесна. Или просто не може да скрие своята собствена неприязън. Кара ви да се чувствате виновна в ситуации, в които вината абсолютно не е ваша. Има нови интереси Когато човек се среща с някого и има интимна връзка с него, нормално е да възприеме неговите интереси или да прояви любопитство към тях. Ако вашият партньор изведнъж е проимал нови интереси, със сигурност има причина за това. Човек не прищраква току-така в друга посока. Включете вътрешните си радари и разберете дали интересите му не са провокирани от друга жена, от която е впечатлен.

Интуицията ви подсказва нещо Женската интуиция трудно би се излъгала. Ако заподозрете нещо и то от дълбината на същността си, то явно има повод. Проучете и разберете истината. Изневярата невинаги е лесна за улавяне.

Източник: Pik.bg - News

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери друга | интереси | нещо | дава | известно | отдалечаване

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори