Забравете за секса! Рисувайте, пейте и пишете стихове...

До новолуние (01.09) не трябва да се започват нови дела и да се вземат важни решения. Добре е да посветите времето си на планираните събития, набелязани още...

 20.09.2016 08:00
Забравете за секса! Рисувайте, пейте и пишете стихове...

До новолуние (01.09) не трябва да се започват нови дела и да се вземат важни решения. Добре е да посветите времето си на планираните събития, набелязани още в средата на месеца, на среща с приятели, разходки сред природата и оздравителни процедури. Подходящо е за съставяне на планове за близките седмици.

Заниманията с Йога и Spa-процедури позволяват да се отпуснете и да получите мощен заряд от енергия за бъдещи постижения. Продължавайте да се занимавате със спорт, но бъдете внимателни, тъй като е повишен риска от получаване на травми, претоварване и разтягане на сухожилия.

Тази фаза най-много подхожда окончателно да се решат проблемите свързани с външността. Сега организма не усвоява така стремително различните субстанции, затова при намаляваща Луна е най-подходящо време за намаляване на теглото. Прекрасно време за очистителни диети – организма с готовност се избавя от токсините. Луната продължава да е в знак Телец – Внася умиротвореност в живота. Хората стават леко апатични. Появява се незнайно откъде апатия и лека тъга. Идеално време за посещение на творчески вечери, концерти и театър.

Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и др. подобни. Ако сега не дадете на струпаната вътре енергия да излезе чрез съзидателна творческа дейност, тя може да се обърне срещу самия човек и да намери изход чрез физическа болест или психично нарушение.

Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши. 19-ти лунен ден (до 22:04) - той е тежък и опасен. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Ден на нашите заблуждения и грешки.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици).

Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Препоръчва се в този ден да се връщат дълговете, да се прощава на тези, с които сте сърдити. Отношения – Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката.

Секс - Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете. Може да се ограничите с вана с топла вода, но да не е билкова. Бизнес – Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори.

Източник: Pik.bg - News

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери време | добре

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори