За да няма "тишина" в спалнята ви

Вижте какво пречи на добрия интимен живот и действайте.

 08.07.2019 10:17
За да няма "тишина" в спалнята ви

В спалните на голяма част от двойките се намират многобройни вещи, които оказват пагубното влияние върху интимния им живот. Експерти дават съвети за подредбата на тази толкова важна стая от общото жилище. Те твърдят, че тя трябва да е максимално празна, защото това на чисто психологическо ниво насърчава партньорите да се стремят един към друг.

Изхвърлете от спалнята живите растения – в саксии или вази те са сексуален убиец. Растенията отделят летливи вещества, които, дори да имат приятен аромат, въздействат приспивно на хормоните.

Изхвърлете и всички предмети, които са пълни с вода - декоративни фонтани, аквариуми, шишета с вода, чаши. Успокояващото бълбукане и постоянното движение на течности оказват отрицателно въздействие върху сексуалната възбуда, твърдят учени.

Изхвърлете: телефони, телевизори, лаптопи. В спалнята електронните устройства изобщо нямат място - те привличат твърде много внимание, а светлината от екраните им буквално зомбира мозъка.

Изхвърлете или поне подредете вестниците, списанията и книгите на нощното шкафче.

Освен това експертите препоръчват да не се претрупва спалнята с предмети като статуетки, сувенири, картини, снимки, сетове, пълни с разни дреболии. Тези предмети просто натрупват прах, в който може да има много токсини и замърсители от околната среда, които влияят на производството на хормони в тялото.

Бич за интимния ви живот е и хаосът от всякакви разхвърляни дрехи и завивки в спалнята. Този безпорядък допълнително разсейва вниманието, провокира неприятни емоции, особено при жените и предизвиква само едно желание - да се махна оттук.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери спалнята | живот | предмети | Изхвърлете | тишина | интимен

bTV с празник
01.06.2020 12:00

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори