Звездите говорят: Ако сте Дон Жуан, днес е вашият ден!

Луна в знак Риби - в тези дни се изостря психиката и интуицията, засилва се възприемчивостта. При вземане на важни решения се вслушайте в собствения си вътрешен глас...

 15.09.2016 08:00
Звездите говорят: Ако сте Дон Жуан, днес е вашият ден!

Луна в знак Риби - в тези дни се изостря психиката и интуицията, засилва се възприемчивостта. При вземане на важни решения се вслушайте в собствения си вътрешен глас от една страна. От друга страна, излишната чувствителност и сантименталност, ранимост, могат да ви извадят от правия път.

Бъдете внимателни - повишена внушаемост. Може да изпитате чувство на незащитеност, да се развихри въображението ви. Влечение към уединение, бягство от реалността, разпускане. Желанието да плувате по течението може да се окаже опасно. Ако имате възможност си починете от битовите грижи, заемете се с нещо, което да зарадва душата ви.

Неблагоприятно: за широкомащабни начинания, излишества, употреба на алкохол, неорганизираност, разсеяност, подстригване, боядисване на косата.

Благоприятно: приятелско общуване, задушевни разговори, културни мероприятия, творчество, медитация, автотренинг, мантри, молитви. 14-ти лунен ден (до 18:56 часа). Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият аспект за деня е съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Възможно е да се изпита печал, меланхолия, контакти с другия свят.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Отношения – като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии. Ако има обаче порастващи в него, то може да има усложнения. Те може да се опитат днес да покажат характер. Да призовавате гласът на разума им е безполезно. Напълно достатъчно е да им отстъпите.

Секс - За Донжуановците е специален ден. Девойка или жена, която дълго и безуспешно сте ухажвали, в този лунен ден могат да бъдат покорени, но ако опитите и сега се окажат неуспешни, то можете да сложите кръст на тези отношения. Това е последният шанс. Ако не започнете днес романтични отношения с обекта на вашите въжделения, значи нищо няма да се получи. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където не сте го правили и както не сте го правили.

Бизнес – Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. В никакъв случай не се поддавайте на изкушението да промените избраното направление, тъй като именно на финала се появяват съмнения. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате. 

Източник: Pik.bg - News

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери Днес | отношения | тези | важни | Може

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори