Звездите говорят: Време е за свеж морски въздух!

Луната е в знак Риби. Това е най-подходящият момент да подишаме свеж морски въздух. Главното е да дадем почивка на очите си и да проветрим дробовете...

 16.09.2016 08:00
Звездите говорят: Време е за свеж морски въздух!

Луната е в знак Риби. Това е най-подходящият момент да подишаме свеж морски въздух. Главното е да дадем почивка на очите си и да проветрим дробовете си, съветва астрологът Ивелина Пенчева.

„Поощрявайте всяка творческа активност на децата. Нека да рисуват, да изрязват и лепят картинки, да моделират с пластелин, да играят с конструктор и т.н. Интензивно се натрупва творчески потенциал, активизират се творческите амбиции и не дава покой собствената “гениалност”. Опитът за себеизразяване е най-благоприятен при Луна в Риби. Вредно е да се потиска творческата активност. Ако бъдат пасивни съответстващите мозъчни центрове, се появява опасност децата да израстат като “сиви” личности. Уязвими са ходилата на краката. Пазете ги от натоварване и престиване“, предупреждава астрологът.

„15-ти лунен ден (до 19:32 ч.) е благоприятен за пътуване, за всякакви игри, физически действия, решение на логически задачи и интелектуален труд. Никакви дела не започвайте днес, не сключвайте сделки и не подписвайте документи. Добро време за отстояване на справедливост, истина, за защита на по- слабите. Не трябва да се поддавате на изкушения и внушения.

Днес е голяма силата на сексуалните съблазни. Не се оставяйте страстите да ви контролират и избягвайте импулсивните решения. Избягвайте експериментите. Лош знак на деня е да разсипете сол, да счупите нещо, добър- да намерите метален предмет“, добавя Ивелина Пенчева.

Източник: Pik.bg - News

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери знак | въздух | Риби | морски | свеж

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори