Звездите говорят: Връщайте старите дългове и хващайте пътя!

Родените на 4-то, 13-то и 22-то число и всички, които навлизат в 40-та си годишнина или имат съдба 4, идват в тяло на Земята да отработят лична, семейна и...

 04.10.2016 08:00
Звездите говорят: Връщайте старите дългове и хващайте пътя!

Родените на 4-то, 13-то и 22-то число и всички, които навлизат в 40-та си годишнина или имат съдба 4, идват в тяло на Земята да отработят лична, семейна и групова карма. Нещата обаче при тях ще стават бавно, с повече спънки и забавяне. Душата трябва да се учи на търпение, да изразходва минимална енергия, за да постигне максимално своите цели.

Неумеенето да улавят подходящия момент, прекомерните амбиции, егоцентризмът, пристрастяване към сигурността и удобството може да породят противоположни резултати. Трябва да се научат да живеят не в миналото и бъдещето, а в настоящето, което единствено може да им даде опитностите, от които се нуждаят.

Луната е в знак Скорпион. Период на засилен енергообмен, емоционална приповдигнатост, повишена активност и възбудимост. Повишена чувствителност, интерес към всичко тайнствено мистично. Не са редки случаите на раздразнителност, невъздържаност, критичност, нетърпимост, капризност, жестокостта и агресивността могат да излязат извън контрол. Нараства сексуалността, но в същото време половите органи са уязвими. Може да възникнат проблеми и с хемороидите. За да оздравят репродуктивните си органи и мъжете, и жените трябва да преоценят приоритетите си и да променят вътрешните си убеждения.

Женските проблеми най-общо могат да бъдат подобрени с утвърждението: ”Щастлива съм с моята женственост. Обичам тялото си, обичам да съм жена.” Маточните миоми са свързани с подхранване на обида от партньор и подобрението идва с утвърждението: ”Освобождавам модела в себе си, привличащ това преживяване. Създавам в живота си само добро.”

Негативните мисловни модели, свързани с проблеми с простатата при мъжете се отнасят към страховете за мъжествеността и остаряването, както и поради чувство за вина. Може да промените негативното мислене с утвърждението: ”Аз приемам и съм щастлив със своята мъжественост. Обичам и одобрявам себе си. Приемам собствената си сила. Оставам завинаги млад по дух.”

През времето на 5-тото лунно денонощие човек може да почувства “съдбата”, “предопределеността” на своя живот. Трябва да се върнат старите дългове във всякакъв аспект. Така може да се избегнат неприятностите. Денят Зне е лош, но преобладава излишна импулсивност. Творческата активност е добра. Хубаво е да се тръгне на път. Може да се развият спорове за принципите, защитавайки тези, които се нуждаят от това.

Направените в този ден изводи са правилни. Човек реагира остро на влиянието на “неблагоприятните” хора. Относно храненето се доверете на инстинкта си. Във всеки случай не следва да гладувате, но може да си изберете подходяща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите на организма. Може да останете на млечни продукти и извара. Нежелателно е да се употребяват семена, орехи, ядки, месо и риба. Делата, започнати с благи намерения е необходимо да се доведат до край, понеже ако останат недовършени, може да последват неприятности и други бедствия.

Отношения – Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на отношенията между членовете на семейството. Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен, дори като алхимичен процес. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните и акробатични пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи.

Сексът в пети лунен ден трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Както казват музикантите: ”по-малко ноти, повече музика.”

Източник: Pik.bg - News

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери повече | трябва | проблеми | Може | утвърждението

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори