Кажи къде стоиш в самолета, за да ти кажа какъв си.

При определени случаи изводите не важат.

 23.10.2018 09:56
Кажи къде стоиш в самолета, за да ти кажа какъв си.

Да пътуваш със самолет отдавна е предпочитана практика. Авиокомпаниите предлагат различни удобства, храна, някакви забавления, а и има дестинации, до които без самолет не можем да стигнем. Изборът на място там е част от покупката на самолетния билет. Американски учени изследват този процес и разкриват, че той издава черти от характера.

Ако избираш мястото до прозореца с мотив, че искаш да се наслаждаваш на гледката и да се рееш в собствените си емоционални облаци, то ти си по-скоро егоист. Твоите желания са над всичко. Не си особено притеснителен, защото не ти пука, че ще вдигнеш хората до теб няколко пъти, за да отидеш до тоалетна или просто да се разходиш. Ти си индивидуалист, изключително уверен, че можеш да контролираш ситуацията и всички са длъжни да се съобразят с теб.

Ако избираш мястото до пътеката, ти си стеснителен и фин човек, който поставя удобствата на другите пред своите. Емоциите са много важни, както спокойствието и сигурността. Тези хора са тихи, скромни и много уважителни.

Ако изборът на място е продиктуван от страх, клаустрофобия или някакви здравословни причини, то горните изводи не важат.

Ако пък за пръв път ще пътувате със самолет, отдайте се на удоволствието от летенето, говорете с човека до вас, хидратирайте се, четете, гледайте филм и не мислете кое точно място сте избрал, особено, ако не вие сте направил избора.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери място | самолет

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори