Какви са тенденциите при елхите за зима 2018 – 2019

Тази година най-търсената елха е 3D и е българска!

 24.12.2018 14:00
Какви са тенденциите при елхите за зима 2018 – 2019

Изложението Christmasworld (Коледен свят) във Франкфурт, Германия, се провежда в началото на всяка година и задава модните тенденции при коледните елхи и празничната украса. През 2018 година близо 50 000 души от 129 страни са посетили „Коледен свят", за да открият последните продукти и модните тенденции, които показват над 1000 изложители от 43 страни. Хората, които са екочувствителни и загрижени за опазването на природата, все повече се ориентират към изкуствените елхи. До неотдавна тяхната визия правеше компромис с усещането ни за истинската Коледна елха, но дали днес е така?

Тази година най-търсената елха е 3D. Тя е зелена, обемна, с триизмерни иглички и наподобява истинска както от 2 метра, така и от 2 см разстояние. Елхата е българска, но е хит в 8 европейски държави. Произвежда се в единствената фабрика за елхи на Балканите в град Раковски.

Вторият най-актуален модел е „заснежената" елха. Тя е като посипана със сняг. Предпочитана е в България, Румъния, Сърбия, Словения и Хърватска.

Новости има и при цветовете. Освен в зелено, актуални са и елхите в бяло и червено. В Македония например избират дръвчета в червено. Алено предпочете и Мелания Тръмп за Белия дом. В Австрия най-много „върви" оранжевото.

Тенденциите и модата в елхите се задават всяка година на специализираните световни изложения във Франкфурт, Милано и Атланта.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери зима | елха | тенденции | 3D

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори