Какво да очакваме от годината на маймуната?

През 2016 година човек може да очаква всичко!

 16.12.2015 10:12
Какво да очакваме от годината на маймуната?

2016 година е година на червената огнена маймуна. През нея човек може да очаква всичко. Няма особен смисъл в събирането и трупането на вещи, или пък в планирането на живота. Влиянието на маймунката поставя всичко в движение. Желанията ще се изпълняват, но до голяма степен чрез лични и индивидуални усилия. Това нахално животно е пълно с жизнерадост и любопитство.

Маймуната увеличава комуникация, хумора и остроумието, помага ни да се измъкнем сами от стресови състояния с благодат и лекота. Бизнесът процъфтява, както и безразсъдството, с което се поемат рискове. Подарък на маймуната е способността й да ви предлага възможности за намиране на нетрадиционни решения на стари проблеми. Смелостта да бъдете различни, може да доведе до успех. Разговорите се водят с лекота, така че бъдете нащрек за измами.

Годината на Маймуната е благоприятна за родените под знака на Плъх, Вол, Дракон, Кон, Маймуна, Петел. Трудна годината може да очакват знаците на  Тигър, Змия, Свиня. Заекът трябва да пази своите финанси. Овцата да се грижи за здравето си. Невероятна ще бъде година за Плъх, Дракон, Маймуна - носи чар и увереност.

Положителна година за Коза, Заек и Вол - подобрение във всички области на живота. Напредък ще дойде най-накрая! Вълнуваща година за Петел и Кон - подходящите ситуации изобилстват. Насладете се на стимулирането!Сложнаще бъде година за Тигър, Змия, Свиня, Куче - обективността ще носи най-добри резултати.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери година | хороскоп | китайски

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори