Какво не знаете за жените и розовите филми? (18+)

Жените също гледат порно, макар и в повечето случаи да отричат. 55 процента от дамите гледат филми за възрастни поне веднъж месечно, сочат данни от ...

 17.03.2016 23:01
Какво не знаете за жените и розовите филми? (18+)

Жените също гледат еротични филми, макар и в повечето случаи да отричат. 55 процента от дамите гледат филми за възрастни поне веднъж месечно, сочат данни от проучване на холандски телевизионен доставчик. Резултатите от проучването са разкрили част от тайните на дамите. Ето някои нещата, които може би не знаете за жените и порното.

Розовите филми подобрява сексуалния живот при жените.
96 процента от дамите се наслаждават на филмите за възрастни в компанията на своя партньор. Участничките в изследването са посочили, че това подобрява сексуалния им живот и създава по-силна връзка с партньора им.

Еротичните филми развиват въображението при дамите.
Всеизвестен факт, е че жените имат развинтена фантазия. Докато при мъжете водещо е визуалното начало, то при дамите фантазиите са ключът към сърцето им. Много от тях споделят, че обожават мъжът да им пише еротични послания. Така, че еротичните филми само спомагат на жените да развиват въображението си. От тях дамите взаимстват идеи за нови преживявания като белезници, еротично бельо и други.

Жените предпочитат софт филмите.
Ако трябва да избират между хардкор или софт, 73 процента от дамите предпочитат по-меките сцени. При господата това съотношение е точно обратното. Дамите участвали в изследването споделят, че не харесват насилието в секс сцените.

Жените са любопитни.
Всеизвестен е интересът на нежната част от човечеството към чуждия живот. Дамите се вълнуват от всяка интимна подробности за околните. Те не само искат да знаят всичко, но и да видят, ако е възможно. Така, че в това отношение филмите за възрастни им предоставят напълно задоволяване на вроденото им любопитство.

Биха се снимали в домашно еротично клипче.
Проучването е установило, че 60 процента от жените биха участвали в домашно видео с партньора си. Цели 35 процента споделят, че поне веднъж вече са се снимали в еротични пози с партньора си.

Жените са също се пристрастяват към розовите филми.
Да, както мъжете стават зависими към тях, така и жените се пристрастяват към филмите за възрастни, макар това да е по- рядко. Това явление се наблюдава при 17 на сто от дамите.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери жени | порно

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори