Какъв смях: зодиите се явяват на интервю за работа

Неделно четиво.

 30.06.2019 09:04
Какъв смях: зодиите се явяват на интервю за работа

ОВЕН

Сяда на мястото на интервюиращия и поставя всичко под собствен контрол. Говори високо и не остава шанс на комисията да мисли, че е неподходящ кандидат. Силно ръкостискане и широка усмивка- аз съм на мястото си, ами вие?

ТЕЛЕЦ

По време на интервюто мисълта му е съсредоточена върху живота изобщо. На 5-тата минута не издържа и пита за заплатата. Иначе изобщо не го интересува позицията. Всички ме искат.

БЛИЗНАЦИ

Появяват се шумно и поздравяват всички! Още преди да е свършило интервюто, му е ясно какво се случва в целия офис, кой кой е, как да се действа нататък. Дори сам си е направил кафе в офис кухнята.

РАК

Притеснен от дни, неспал и натъпкан с успокоителни,  трудно се съсредоточава.  Там е 30 мин. по-рано. След интервюто веднага звъни на приятел, разказва всичко, но има непроменимо мнение за представянето си. Повръща, докато чака резултата.

ЛЪВ

Първата драма е какво да си облече и закъснява за интервюто с 10 минути. Не се притеснява от това, защото е сигурен, че няма по-добър от него. Интервюто е просто една процедура. Имам толкова по-важни задачи като напр. да спася света.

ДЕВА

Не заспива през нощта, за да си преговаря, да изглади дрехите и да пробяга маршрута до интервюто мислено, за да е сигурен, че няма да закъснее. Ранното пристигане му дава време да изучи  офиса, за да си осигури комфорт.

ВЕЗНИ

Да влизам или да не влизам? Това ли е мястото ми или не? Ами ако се окаже, че не искам това? Да си тръгна или по-добре да видя за какво става дума? Взема правилното решение, но не задълго.

СКОРПИОН

Има пъклен план от деня, в който знае, че му предстои интервю.  Не допуска, че няма да е предпочетен, но има и план Б. Изобщо не знаят какво ще им се случи, ако не го предпочетат. Остроумничи и поставя комисията в неудобно положение.

СТРЕЛЕЦ

Дали агресивният външен вид  ще е  проблем? Преди интервюто осъзнава, че притеснението му идва в повече и не е ясно дали ще стреля в 10-ката.

КОЗИРОГ

Денят преди интервюто минава в подготовка – тестове и тренировки пред огледалото. Как да омагьоса комисията и какво не му достига – отговор няма да има до последно.

ВОДОЛЕЙ

Трескава подготовка и хиляди разговори преди интервюто.  Следи за знаци на съдбата, за да е сигурен, че прави вярна стъпка. Самочувствието му е просто демонстрация, но не се предава на страха.

РИБИ

Спокойствието е най-важно. Даже вече се вижда на това страхотно място за работа! В тихия си екстаз  забравя името на фирмата, къде трябва да отиде и всички препоръки. Осъзнава се и гледа със зяпнала уста – ама, наистина ли ми се случва?

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери преди | Комисията | мястото | какво | Няма | интервюто | зодии | сигурен

bTV с празник
01.06.2020 12:00

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори