Кръшкачите стават най-жестоки, когато на самите тях им сложат рога

Научно изследване на специалисти от университета на Пенсилвания, САЩ, установи, че кръшкачите са най-жестоки, когато на самите тях им изневерят, и...

 15.10.2016 22:00
Кръшкачите стават най-жестоки, когато на самите тях им сложат рога

Научно изследване на специалисти от университета на Пенсилвания, САЩ, установи, че кръшкачите са най-жестоки, когато на самите тях им изневерят, и много рядко са готови на прошка, съобщава вестник "Метро".

Специалистите анализирали огромно количество данни, проследяващи живота на тийнейджъри от 1994 г. до достигането на 20-30-годишна възраст. Младежите попълнили формуляри за изневери и за сексуалния си живот с партньорите.

Една четвърт от анкетираните се оказали обвързани с връзки извън с тези с партньора. Самите кръшкачи от своя страна свързвали изневярата на партньора с "автоматично разпадане на връзката". Същевременно те възприемали своето поведение за извършване на сексуални контакти с други партньори като незастрашаващо отношенията им с половинката.

Изводът е, че изневерил партньор е с най-голяма вероятност да бъде изоставен от онзи, който преди това е кръшкал. Тези, които най-активно търсели сексуалното щастието и другаде, се оказвали и най-безкомпромисни, когато усетят рогата.

"Хората предпочитат ролята на кръшкачи пред тази на рогоносци", обобщава резултатите от изследването Мишел Фриско.

Източник: Pik.bg - News

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери жестоки | самите

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори