Луната е в Скорпион: Опасен ден за хората с лабилна психика

Луната е в знак Скорпион. Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да...

 06.09.2016 10:00
Луната е в Скорпион: Опасен ден за хората с лабилна психика

Луната е в знак Скорпион.

Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Възможно е обостряне на хемороиди, поява на запек. Не употребявайте пикантна и мазна храна. Половите органи са уязвими. Сексуални натоварвания са недопустими, по-добре се откажете от полова близост. Време за усилване на енергообмена, проявява се регенерация в организма. Проблеми с адаптацията и имунитета. Засилва се либидото. Болестите на този период носят неочакван възпалително-инфекциозен характер, протичат бурно с висока температура. Нараства количеството на стресови и рисковани ситуации. Хората с лабилна психика и нервна система е необходимо да вземат мерки за профилактиката им.

Хармоничния транзит на Луната с Нептун се характеризира с повишена възприемчивост към вибрациите и ритъма на живота, интелектуално вдъхновение и стимулира усилено въображението.

Луната и Слънцето сключват също благоприятен аспект, което е период на хармонизация и стабилност. Хората ще се чувстват оживени и в приповдигнато настроение. Благоприятно е за нови контакти.

6-ти лунен ден започва днес в 11:39ч и продължава до 12:35ч на другия ден. Той е свързан с усвояване на космическата енергия. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек. Ден на интуитивното знание и за служене на другите. В 6-я лунен ден Христос е отправил апостолите си да проповядват. В семейството може да се прояви кармата. Полезно е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Добър знак е да видите облак на небето или да чуете мелодичен звън. Можете да проявите своите способности на различни поприща. Нараства способността да се материализират идеите, а също и възможности за разширение на контактите. Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики.

Секс - Нека бъде по-малко секс, повече нежни думи, ласки, целувки, прегръдки и нежности.

Бизнес – В сферата на бизнеса е добре да се прояви малко пасивност. Опасно е голямото напрежение, което може да повлияе не само на здравето, но и на бизнеса. Бъдете внимателни с финансовите операции или дори ги отложете. Останете по възможност максимално спокойни. Идеално време за почивка. Нежелателно е да продавате, по-добре е да придобивате.

Източник: Pik.bg - News

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери знак | денят | възможност | Луната | свързан | Скорпион

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори