Мистика! Родилните белези разкриват предишния ни живот

Прераждането не е нещо, което може да се обясни с твърди доказателства, но въпреки това учените имат достатъчно основания да смятат, че то съществува. Д-р...

 14.09.2016 08:00
Мистика! Родилните белези разкриват предишния ни живот

Прераждането не е нещо, което може да се обясни с твърди доказателства, но въпреки това учените имат достатъчно основания да смятат, че то съществува. Д-р Иън Стивънсън, професор по психиатрия в Университета във Вирджиния, е отделил близо четиридесет години в изследване на истории за прераждания. В своята кариера той се е срещнал с повече от 3000 деца, които твърдят, че имат спомени от предишни животи.

Голяма част от тези деца имат белези по рождения, които според тях са именно от предишния им живот. Момче от Индия, родено без пръсти на едната си ръка, твърди, че ги е загубило при инцидент от миналия си живот. То ясно си спомня как е заклещило ръката си в месомелачка, след което пръстите му са били ампутирани.

Друго дете от Турция с вродена малформация на дясното си ухо, заявява, че е починало, след като било застреляно там.

Малкият Маха Рама от Индия пък се родил с белези на гърдите. Той е сигурен, че в предишния си живот е бил застрелян с пушка. Момчето успяло да подкрепи твърденията си с подробни разкази за случилото се.

След като д-р Стивънсън направил проучване, той наистина открил данни за човек, който се е преродил в днешния Маха Рама. Белезите, които момчето имало, били същите като на покойника.

Жена на име Карън Кубико имала родилно петно на врата си. Тя споделя, че през 2011 година получила видение, което ѝ припомнило за миналия ѝ живот. Във видението си тя носела името Хелън и починала, след като била уцелена от заблуден куршум.

Според Карън мястото, на което тя имала родилен белег, е същото, в което попаднал куршума. След като жената си спомнила за предишния си живот, петното по врата ѝ избледняло и почти изчезнало.

Друга млада жена пък споделя, че се е родила с петно на крака си. Тя твърди, че си спомня ясно миналия си живот, в който е починала, след като змия я е ухапала по крака. Нейният белег също изчезва, щом тя си спомня за предишната си самоличност.

Източник: Pik.bg - News

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери след | имат | живот | твърди | миналия | предишния | белези | спомня

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори