Мъжете помнят избирателно, жените бъркат посоките

Освен привидни има и скрити несъответствия между половете. Твърдението, че мъжете са от Марс, а жените от Венера, е отдавна потвърдено. Между двата пола се виждат постоянно различия в държанието, емоциите, реакциите. В ежедневието несъответствията между половете се виждат доста по-ясно.

 04.05.2016 15:05
Мъжете помнят избирателно, жените бъркат посоките

Освен привидни има и скрити несъответствия между половете. Твърдението, че мъжете са от Марс, а жените от Венера, е отдавна потвърдено. Между двата пола се виждат постоянно различия в държанието, емоциите, реакциите. В ежедневието несъответствията между половете се виждат доста по-ясно.

Жените и мъжете си свалят дрехите по различен начин. Мъжете слагат ръцете си зад раменете и дърпат блузата нагоре, докато жените си скръстват ръцете пред тялото. Половете се прозяват различно – жените слагат цялата си ръка пред устата, а мъжете сгъват юмрук. В стойката на мъжете и жените също има голяма разлика. Женският пол сяда с кръстосани крака настрани или напред, а мъжете с единия крак настрани и коляното напред.

Господата никога не бъркат ляво и дясно, защото активната част от мозъка им е или дясната или лявата – никога и двете. Но ако попиташ някоя жена коя е лявата й ръка, тя ще се зачуди. Мъжете обикновено са способни да се справят само с една задача в даден момент, докато много хора вярват, че жените действат повече неща едновременно.

Приоритетите им са коренно различни

Когато една жена има проблем , тя ще говори с всички наоколо, разкривайки най-големи подробности. Жените са настроени така, че колкото повече обсъждат проблема си , толкова повече им олеква. Когато мъжът има проблем, много по-вероятно е да потъне в мълчание. Господата се справят със стреса, като се отвличат от проблемите си. Като се почувства по-спокоен , той ще започне да търси решение на проблема. Съвети и предложения просто ще го подразнят. Паметта на жената е като шкаф с малки рафтове – всичко е на мястото си, докато мъжът помни само важните факти, другата ненужна информация я пропуска

Източник: www.forumnews.bg

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери повече | докато | мъжете | жените | виждат | половете

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори