Нострадамус: Трета световна война и нова религия през 2016 г.

Бъдещето е нещо, което винаги вълнува. Щом стане дума за предсказания, винаги на първо място излизат пророчествата на френския мистик и астролог Мишел ...

 20.12.2015 09:44
Нострадамус: Трета световна война и нова религия през 2016 г.

Бъдещето е нещо, което винаги вълнува. Щом стане дума за предсказания, винаги на първо място излизат пророчествата на френския мистик и астролог Мишел дьо Нострадам, или по известен като Нострадамус. Според неговите предсказания през настъпващата 2016 година, ще  се роди човек, който ще помогне на всички хора да разберат смисъла на живота и да не допуснат световен апокалипсис.

Според Нострадамус през 2016 г. в Русия ще се появи ново религиозно учение, което ще набере сила и в близко бъдеще ще опровергае всички знания, свързани с юдаизма, християнството и исляма. Това ново учение ще се превърне в религията на целия свят. Благодарение на него в света ще възникнат нов световен ред и нова култура.

През първите шест месеца на 2016 г. ще има много бедствия. Възможно е да започне трета световна война. Според  Нострадамус нова глобална война ще започне от Иран, а агресията ще е насочена към Турция. Русия ще играе ролята на главен умиротворител в този конфликт и с помощ на авторитета си може да спре заплахата.

На Русия френският пророк предсказва благоденствие, настъпване на "Златен век" от 2016 до 2020 г., който ще се характеризира с процъфтяване на руската империя, значителен икономически ръст и силна позиция в политически план. Ще има икономически упадък на Америка.

Според предсказанията на Нострадамус през следващата година ще сме свидетели на природни катаклизми. Пророкът пише, че ще се появи нова болест, срещу която няма да има лек. Тя ще дойде от африканските страни и ще доведе до смъртта на много хора. В самата Африка ще настъпят  трудни  времена. В някои части на континента ще има недостиг на питейна вода, което ще е причина за преселението на африканските народи на европейския континент.

Нострадамус споменава и за природни катастрофи. Силни земетресения ще има на територията на Китай и в Близкия Изток. Разрушенията ще са огромни и ще е трудно щетите да бъдат възстановени. Големи наводнения могат да се очакват в Африка и Южна Америка, части от които ще бъдат напълно залети от вода. За САЩ прогнозира торнадо с ужасна сила.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери война | Русия | Нострадамус | предсказания

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Тоя пъ 22.12.2015 10:16

Като дойде нова година и веднага почват предсказанията аз нея. Това всяка година ги слушаме!


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори