Общи условия за участие в играта на Дядо Коледа!

 26.11.2018 10:25
Общи условия за участие в играта на Дядо Коледа!

I. Общи условия

1. Тази игра се организира от информационен сайт stz24.com, собственост на Алфамаркет Прим ЕООД (адрес на управление: гр. Стара Загора, ул. "Сърнена гора"  №17)

2. Период на играта: 26.11.2018 г. –15.12.2018 г.

3. Участието в играта не е обвързано с покупка.

4. Играта се организира и провежда само на територията на Република България и е отворена за участие за всички физически лица с местоживеене в България, на възраст над 18 години, с изключение на служителите на Алфамаркет прим ЕООД, членове на техните семейства, както и всички, взели участие в организацията и провеждането на играта.

5. Участвайки в тази Игра, участниците приемат да се ангажират с тези общи условия и да спазват техните разпоредби.

II. Механизъм на Играта

За да се включите в Играта, направете следното:

1.Помогнете на вашето дете да напише писмо до Дядо Коледа. Изпратете ни го като текст или снимка на нашата фейсбук страницаSTZ24 Бъди информиран 24/7, заедно с име и телефон за връзка.

2. Ние ще публикуваме писмото в сайта stz24.com и във фейсбук страницата ни STZ24 Бъди информиран 24/7

3. Първите 10 писма, получили най-много лайкове за периода,  ще спечелят подарък, лично от дядо Коледа.

 

 III. Награди

1. Получаване на наградата –в рамките на кампанията ще бъдат раздадени десет награди на десет участници. Наградите са коледни играчки.

2. Печелившите участниците ще се определят от комисия в състав:Николина Николова, Калоян Петров и Даниела Дохчева при горните условия.

3. Един участник може да спечели само 1 бр. награда.

4. Некоректните участници ще бъдат изключвани от играта като предварително ще бъдат уведомявани.

5. Печелившите участници ще бъдат уведомени от Организатора за спечелената награда в Играта по телефон и с електронно съобщение по ФБ.

6. Всеки печеливш участник, който желае да получи спечелената награда и е предоставил своите данни: име, фамилия и телефон за връзка, ще бъде посетен в предварително уговорен ден и час от дядо Коледа.

7. Печелившите участници, не отговорили на телефонното повикване до 2 пъти, губят правото си на награда.

IV. Лични данни

1. Включвайки се в настоящата Игра, участниците дават съгласието си и предоставят доброволно личните си данни – име и телефонен номер за цели, свързани с Играта и получаването на наградите

2. Включвайки се в настоящата Игра, участниците декларират и  потвърждават, че са запознати с условията на Играта и се задължават да спазват общите условия.

3. Доброволно са предоставили на Организатора своите лични данни и данни за контакт

4. Съгласни са Алфамаркет Прим ЕООД, като спазва всички законови изисквания в областта на защитата на личните данни, да събира, съхранява и обработва по смисъла на Закона за личните данни, в това число с автоматични средства личните им данни за целите на провеждането и администрирането на Играта.

5. Разрешават на Алфамаркет Прим ЕООД да използва личните им данни за контакт за целите на Играта.

6. Срокът за обработване на личните данни на всеки участник е срокът на играта: 26.11.2018 - 15.12.2018г. Всички събрани лични данни във връзка в играта се съхраняват на сървър на организацията

V. Допълнителна информация

1. Организаторът си запазва правото по всяко време да допълва или променя Общите условия, като промените влизат в сила само след оповестяването им на страницата на играта – stz24.com.

2. Организаторът има неотменимото право да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това в съответствие с настоящите Общи условия, в случай че настъпят материални и/или други злоупотреби, нарушаване на Правилата или форсмажорни обстоятелства, като в тези случаи не се дължи компенсация на участниците.

3. Организаторът на Играта не е длъжен да води кореспонденция за непечеливши претенции, при изтичането на срока на Играта или по други поводи.

4. Организаторът не носи отговорност за кандидатури за участие, които са се забавили, били са невъзможни или неуспешни, в резултат на технически проблеми с комуникационните системи.

5. Всички участници поемат на своя отговорност всички разходи, които са възникнали поради участието им в играта (включително – разходи за достъп до интернет) и други.

6. Участниците и печелившите се съгласяват, че Организаторът може да ги включва в публични изяви.

7. Организаторът не носи отговорност за загуби от каквото и да е естество.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери stz24 | общи условия

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори