Окончателно: Без "Не харесвам" във Фейсбук

Най- вероятно Фейсук няма да има бутон "не харесвам", но пък от социалната медия тестват емотикони. "Реакции" е новата екстра в социалната мрежа. Тя ...

 11.10.2015 22:46
Окончателно: Без "Не харесвам" във Фейсбук

Най- вероятно Фейсук няма да има бутон "Не харесвам", но пък от социалната медия тестват емотикони. "Реакции" е новата екстра в социалната мрежа.

Тя ще се намира до бутона "Харесвам" и ще позволява да се изразяват емоции при публикуване на статуси, снимки или споделени публикации. Реакциите ще се появяват при продължително натискане на бутона "Харесвам". Във Фейсбук ще се появи още панел от 6 различни емоции, които ще могат да се добавят към поста.

Веднъж натисната, реакцията ще се появява до символа за "Харесвам". Подобно нещо обаче вече съществува - стикерите, които можем да прибавяме  като коментар към нещо вече публикувано.

Въпреки нововъведенията от Фейсбук за пореден път отказаха да въведат бутон "Не харесвам". От социалната мрежа се аргоментираха, че подобен бутон ще доведе до много негативизъм сред потребителите.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери фейсбук | бутон

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори