Програмирането в нашите очи

Програмирането и ИТ технологиите заемат все по- голяма част от нашето ежедневие и без дори да го осъзнаваме.

 05.07.2018 11:27
Програмирането в нашите очи

Напоследък интересът към тази сфера не спира да нараства. Шансовете за реализация са доста големи и има потенциал за развитие.

С програмирането може да се управлява работата на компютъра на различните му нива. Управлява се чрез команди от програмиста към компютъра. Командите се задават в писмен вид. Те са много на брой и за издаването им се използват различни видове програмни езици.

Езиците за програмиране  се използват за създаване на програми, които  изпълняват командите зададени от нас. Има много създадени езици и продължават да се създават нови. Някои от тях стават широко използвани. Тези, които са най-популярни за изучаване са: C++, Visual Basic. Чрез тях можем да сортираме  заплатите на своите служители по възходящ или низходящ ред, заедно с техните наближаващи отпуски и плануваме по-добре. Разликата на С++ с С езика е основно във възможността му да се задават изключения, което ще ви позволи по-голяма мобилност в решенията ви като мениджър. Често споменавана разлика между двата езика е и обектно ориентираността на езика с чиято помощ може да се изчисляват бъдещи дизайнерски разработки и тяхното осъществяване и тук идва и мястото на Вижуъл Бейсик, който ще ни помогне да сортираме и разглеждаме в перспектива обекта, който имаме за цел да изследваме.

Visual Basic е често използван за направата и управлението на онлайн магазини, като с негова помощ се следят наличности, продажби и се управлява ценовата политика на съответният сайт.

Изучаването на тези и много други програми са в основата на успехите на много световно известни дизайнери, както на интериорен дизайн, така и на промишлен.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери дизайн | ИТ | C++ | Visual Basic

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори