Психологически съвети за по-лесен живот

Ето няколко съвета затова как да влияем психологически на хората по различни начини и съответно да направим живота си по - лесен и без толкова много ...

 21.07.2015 09:54
Психологически съвети за по-лесен живот

Ето няколко съвета затова как да влияем психологически на хората по различни начини и съответно да направим живота си по - лесен и без толкова много неотговорени въпроси. Струва си да изчетете тези 3 кратки съвета!

1. Вероятно всички ние в даден момент от живота си, сме се чудели дали някой приятел от компанията ни харесва или просто се преструва. Един лесен трик тук е просто да разкажем нещо, от което всички да започнат да се смеят. Инстинктивно хората гледат този, с който иска да се сближи или му е симпатичен, докато се смее.

2. Мислим си, че когато пишем писма можем да предложим дадена идея или реформа по - лесно. Но ако не знаем как да го направим, може да е доста неефективно. Ако искате да предложите нещо сериозно и сте сигурен в мисленето си, в никакъв случай не използвайте излазите "струва ми се", "аз мисля" - те придават несигурност.

3. Ако на въпрос човек Ви отговаря "половинчато" и не разбирате нищо от отговора му, то ако повторите, той вероятно ще измисли някаква лъжа, за да се измъкне. Ефективно в този момент е да го погледнете в очите. Така ще разбере, че не Ви харесва отговореното и ще продължи да говори.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери хората | лесен | живота | направим | съвета

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 галя 21.07.2015 13:00

много пъто


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори