Сензация! Румъния надушила следи от извънземни

В Трансилвания случайно била направена находка, която едва ли има отношение към хората, пише "Мирър". Това била сторено през 1973 г., но информацията била...

 21.10.2016 08:00
Сензация! Румъния надушила следи от извънземни

В Трансилвания случайно била направена находка, която едва ли има отношение към хората, пише "Мирър". Това била сторено през 1973 г., но информацията била засекретена.

Три предмета са били открити на брега на река Марош, недалеч от румънския град Аюд, на дълбочина 10 метра под земята. Два от тях учените определили като изкопаеми, а третия като метал, направен от хора. Предметът бил лек и напомнял дръжка от брадва.

Предметите били изпратени в град Клуж, където експертите направили заключение, че първите два предмета са били останки от древни млекопитаещи, живели преди около 80 000 години, а третият се състои 90 процента от алуминий и е направен преди 250 000 години. А хората работят с алуминий само от 200 години. Мнозина тълкуват това като потвърждение, че извънземните съществуват и са били на нашата планета във време, когато съвсеменната цивилизация не е съществувала.

Преди време гениалният учен Стивън Хокинг заяви с увереност, че извънземните съществуват и все някога ще се разкрият. Според него обаче земляните трябва да се опасяват от тази среща. "Срещата с развита цивилизация ще прилича на срещата между Христофор Колумб с коренните американци, която не завърши добре за последните," каза той.

Източник: Pik.bg - News

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери години | хората | била | били

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори