След среща с извънземни: Руснак алкохолик топи снега без да го докосва!

Алкохолик от якутското село Сунтар е бил отвлечен от извънземни. Мъжът, който бил наричан от приятелите си Малката глава, разказва как стаята му изведнъж била...

 10.11.2016 08:00
След среща с извънземни: Руснак алкохолик топи снега без да го докосва!

Алкохолик от якутското село Сунтар е бил отвлечен от извънземни. Мъжът, който бил наричан от приятелите си Малката глава, разказва как стаята му изведнъж била озарена от бяла светлина. Той почувствал тогава как тялото му престанало да се подчинява на гравитацията. Започнало да се издига и Малката глава загубил съзнание, съобщава esoreiter.ru.

Накрая мъжът се свестил в своето легло, но помнел, че докато бил в безсъзнание, видял гигантски човекоподобни същества, които го отвели на непознато място.

Естествено никой не взел на сериозно това, което Малката глава твърди, че е преживял. Той обаче бил отвлечен още два пъти, като при едно от изчезванията му, температурата навън била -40 градуса. Приятелите му по чашка не вярвали, че е бил отвлечен, но руснакът им показал какво е научил, докато е бил при извънземните. Той можел да разтапя снега дори без да го докосва. Научил се и да вижда през стените. Приятели му направили експеримент – скрили бутилка от водка и той с лекота им казал къде е. Половин месец след това лекарите му съобщили, че е с цироза в последна степен. Посъветвали го да не пие алкохол повече, но той събрал познатите си на купон и има казал, че няма да умре.

Извънземните щели да го излекуват и да го вземат със себе си. Скоро след това Малката глава изчезнал безследно.

Източник: Pik.bg - News

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери била | малката | глава | отвлечен | извънземни

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори