Стотици актриси събират пари срещу сексуалното насилие

Холивудските актриси стартираха кампания срещу сексуалните посегателства на работното място.Повече от 300 актриси, сред които някои от най-известните имена, обявиха началото на инициативата, като купиха цяла страница от вестник „Ню Йорк Таймс".Кампанията се казва "Времето настъпи" и сред участващите са Натали Портман, Кейт Бланшет, Ева Лонгория, Ема Стоун и Рийс Уидърспуун.Актрисите вече са събрали над 13 милиона долара и възнамеряват с тях да плащат адвокатите на мъже и жени, които са били жертва на сексуален тормоз на работното място. Приоритет ще имат пострадалите, които не могат да си позволят адвокат.?Източник: Агенция КРОСС...

 02.01.2018 10:00
Стотици актриси събират пари срещу сексуалното насилие

Холивудските актриси стартираха кампания срещу сексуалните посегателства на работното място.

Повече от 300 актриси, сред които някои от най-известните имена, обявиха началото на инициативата, като купиха цяла страница от вестник „Ню Йорк Таймс".

Кампанията се казва "Времето настъпи" и сред участващите са Натали Портман, Кейт Бланшет, Ева Лонгория, Ема Стоун и Рийс Уидърспуун.

Актрисите вече са събрали над 13 милиона долара и възнамеряват с тях да плащат адвокатите на мъже и жени, които са били жертва на сексуален тормоз на работното място. Приоритет ще имат пострадалите, които не могат да си позволят адвокат.

 

Източник: Агенция КРОСС

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери място | актриси | работното | сред

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Дончо 26.01.2018 09:27

Давали си задника за да станат известни, сега не им харесва начина, по който са го постигнали.


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори