Четете, мъже! Три причини, които убиват мерака на дамите

Жените и мъжете действат различно, когато става въпрос за секс. Силният пол е на принципа на бушуващите хормони. Мъжете могат да се възбудят от една дума,...

 21.10.2016 06:00
Четете, мъже! Три причини, които убиват мерака на дамите

Жените и мъжете действат различно, когато става въпрос за секс. Силният пол е на принципа на бушуващите хормони. Мъжете могат да се възбудят от една дума, поглед, намек, мирис или докосване. Жените са по-трудни. Те действат на подсъзнателен принцип и се отдават на чувствата. Ето защо е много по-трудно да възбудиш жена, отколкото мъж. Има три причини, които не само отблъскват дамите, но и пречат на тяхното либидо, като тотално убиват желанието им за ласки под завивките. Ето кои са те!

Слаба хигиена Едно от най-противните неща, които биха сринали женското либидо, е слабата хигиена на мъжа. Лошата миризма е първият белег, който бива моментално регистриран от чувствителния женски нос. Ако миришете на пот, манджа, строителни материали или мръсни дрехи, забравете половинката ви да легне с вас, независимо дали ви обича или не. Това просто е непростимо и би отблъснало жената на момента. Да не говорим за мръсната, мазна и сплъстена коса, черните нокти и неизмитите ръце. Малко жени биха се оставили да бъдат докоснати от мъж, отговарящ на подобно описание.

Липса на емоционална връзка Въпреки че това не се отнася за всички жени, повечето не биха се съгласили. Една жена прави секс не само с тялото, но най-вече със сърцето си и ума си. Ако е усетила, че емоционалната връзка е слаба или липсва напълно, трудно би се възбудила. Проблем с комуникацията Важно е партньорите да се слушат и да чуват онова, което си казват всеки ден. Това е един от най-добрите начини за поддържане на емоционалната връзка. Ако я има нея, сексът ще е още по-добър. Стресът създава спирачки в либидото на жените. Парадоксално е, защото по принцип сексът е начин да се редуцира натрупаният стрес.  Но за една жена е много трудно да се отпусне, да се настрои на любовна вълна и да забрави всички тревоги. Просто жените не са устроени по този начин и мъжете надали ще го разберат някога. Комуникацията тук е много важна. Ако партньорът ви е наясно, никога няма да ви насилва да спите с него или да се сърди и чувства пренебрегнат. Ваша е задачата да му разясните от какво имате нужда, когато сте под силен стрес. Най-добрият начин за поддържане на хармонията е честната комуникация.

Източник: Pik.bg - News

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери жена | една | мъжете | връзка | секс | начин | трудно | биха | действат

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори