Ще легнете ли с шефката? Ето колко мъже са склонни да го направят

Рeзултатите от изследване на италианския антрополог Масимо Чиконя сочат, че една трета от мъжете са готови да легнат с началниката си жена, за да се издигнат...

 11.09.2016 22:00
Ще легнете ли с шефката? Ето колко мъже са склонни да го направят

Рeзултатите от изследване на италианския антрополог Масимо Чиконя сочат, че една трета от мъжете са готови да легнат с началниката си жена, за да се издигнат в йерархията. 

Анкетирани са 689 представители на силния пол на възраст от 18 до 35 години. Половината не биха пробвали сексуален кариеризъм, но и не го осъждат. 23% от анкетираните са готови не само на еднократен секс, но и на по-продължителни отношения.

Да се издигат в служебната йерархия чрез леглото са готови преди всичко служителите - 24%.

Следват ги работещите в държавния апарат - 21%, работниците - 18%, хората със свободна професия - 15%, журналистите - 11%, по-ниско стоящите ръководители - 7% и дори университетските преподаватели - 3%.

Мъжете лягат с началничките си за следните облаги: повишение - 34%, по-висока заплатата - 29%, статус на любимец - 18%, подаръци - 14%.

92% от тях обаче никога не биха признали на съпругите си как са получили бонусите си. Освен това, 86% от мъжете след като получат своята изгода са споделили, че биха прекратили служебните си лични отношения.

Източник: Pik.bg - News

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери мъжете | биха | готови

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори