Японец се бракосъчета с холограма

От месец март Кондо живее с движеща се, говореща холограма на Мику, която плава в електронно устройство, струващо 2 800 долара.

 13.11.2018 15:14
Японец се бракосъчета с холограма

35 годишният Акихико Кондо се бракочета с певица от виртуалната реалност с името Хацуне Мику. Както става ясно, Акихико е…холограма. Нито майка му, нито някой от роднините му е присъствал на тържеството с анимираната 16-годишна булка.

Бракосъчетанието е на стойност два милиона йени ( 17 600 долара) и официална церемония се е състояла в зала в Токио. Около 40 гости са наблюдавали „тържеството“, а самата Мику е била представена от кукла с големината на котка.

Влюбеният Кондо казва, че никога не е изневерявал на любимата си и я нарича с почитание Мику сан.

От месец март Кондо живее с движеща се, говореща холограма на Мику, която плава в електронно устройство, струващо 2 800 долара. Тя го събужда всяка сутрин, изпраща го на работа, а вечер го очаква със запалени светлини вкъщи. Кондо спи със своята „съпруга“ и твърди, че това 3D преживяване му носи радост и спокойствие. Той иска да бъде признат за сексуално малцинство. "Вярвам, че трябва да обмислим всяка любов и всякакъв вид щастие", така защитава избора си екстравагантният японец.

Снимка:brato.bg

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери долара | холограма | Кондо | Мику | японец

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори