44 години от премиерата на филма „Всичко е любов“

Гост на прожекцията ще е актрисата Янина Кашева, която изпълнява главната женска роля във „Всичко е любов“.

 29.11.2023 14:52
44 години от премиерата на филма „Всичко е любов“

С безплатна прожекция ще бъдат отбелязани 44 години от премиерата на филма „Всичко е любов“. Събитието ще е на 1 декември в кино „Одеон“.

Гост на прожекцията ще е актрисата Янина Кашева, която изпълнява главната женска роля във „Всичко е любов“.

„Филмът е актуален и днес, защото разказва историята за една голяма, първа, чиста и безусловна любов, за едно истинско съкровено чувство, което живее в дълбините на душите и на двамата герои. Тяхната среща е съдбоносна. Среща, която всеки би желал да има. И въпреки че е споделена, тази любов се оказва невъзможна, тъй като обществото не я приема. И сега има социално разделение, дори с много по-ясно очертани и по-големи пропасти между бедни и богати, между такива, които могат да имат всичко и други, които са отритнати аутсайдери. И тук проблемът е не дали родителите трябва да се намесват, естествено е да ги наблюдават - а как се намесват, защото крайностите не водят до нищо добро. Едно такова грубо вмешателство в толкова крехки и деликатни отношения, може да има пагубни последствия“, казва Кашева.

„Всичко е любов“ е по сценарий на Боян Папазов. Режисьор е Борислав Шаралиев.

Главната мъжка роля изпълнява Иван Иванов, а във филма участват също Ибиш Орханов, Мария Стефанова, Вълчо Камарашев, Веско Зехирев, Мая Владигерова, Йордан Спиров, Петър Гюров и други.

Прожекцията в „Одеон“ е част от фестивала за българско класическо кино „30 вечери с 30 класики“, който е по повод 30-ата годишнина на „Филмаутор“.

Източник и снимка: БТА

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери роля | любов | всичко | филма | изпълнява | Кашева

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 КРЕМЕНА 29.11.2023 16:41

ЛЮБИМ ЛЮБИМ ВЕЛИК ФИЛМ


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори