5 израза, които никога не използвайте в спор с жена

Има изрази, който никога не трябва да се казват на една жена, особено ако спорите с нея. Освен, ако не искате да се разяри страшна буря. Запомняте...

 29.03.2016 13:01
5 израза, които никога не използвайте в спор с жена

Има изрази, който никога не трябва да се казват на една жена, особено ако спорите с нея. Освен, ако не искате да се разрази страшна буря. Запомняте следващите 5 фрази и никога не ги употребявайте в спор с жена, освен ако не ви е мил живота.

"Успокои се"
Може да изглежда логично да кажете на една жена, когато е напрегната да се успокои, но това не е никак добра идея. Този израз е крайно неподходящ в присъствието на една разгневена дама. С молбата да се успокои, всъщност предизвиквате нова порция гняв. Жените възприемат израза като 100 % доказателство, че не приемате думите им достатъчно сериозно.  

"Обичам те" (по време на скандал)
Във филми, фразата "Обичам те" обикновено се използва в разгара на скандала, но в реалността това не е никак добра идея. Щом една жена чуе тези думи по време на спор, тя решава, че не гледате на ситуацията достатъчно сериозно. Според дамите изказването на привързаността в подобен момент не е знак за помирение, а прехвърляне на топката. Думите няма да предизвикат успокоение, а нов гневен изблик.

"Само ми кажи всичко"
Когато жените са много ядосани, говорят много и бързо. Понякога е трудно да разбереш точно за какво става дума, нали? Така, че в подобен момент трябва да сте извънредно концентрирани и да слушате внимателно. Използването на израза, само ще предизвика гняв, пристъп на ярост или сълзи в половинката ви.

"Толкова си красива"
И този номер, уважаеми господа няма да мине! Да изтъкнеш красотата на половинката си по време на скандал, също не е добра идея. Щом изтъкнете привлекателността й по време на спор, жените автоматично решават, че нямате други сериозни аргументи в защита на тезата си. Изразът "Толкова си красива" работи по същия начин като "Обичам те"  но време на лют скандал.

"Извинявай, вината е моя"
Класика! Тъй като тя никога няма да се признае за виновна, разбира се, вие поемата инициативата. А това я ядосва още повече! Да, макар и рядко жените също се извиняват. Така, че преценете ситуацията внимателно и ако е необходимо, я оставете тя да направи първата крачка.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери жена | скандал | спор

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори