7 признака, че си намерила "Единствения"

Дами, ето и няколко признака, с които да „уличите” този невероятен човек - Единственият. 1. Вие се разбирате. Странности, лоши навици или ...

 18.01.2016 11:41
7 признака, че си намерила "Единствения"

Дами, ето и няколко признака, с които да "уличите" този невероятен човек - Единствения.

1. Вие се разбирате. Странности, лоши навици или емоционалните ви изблици – той просто ви разбира, както и вие него. Хъркане, мляскане, въртене в леглото и какво ли още не, то отдавна не ви притеснява, а дори вече е заело и неизменна част от ежедневието ви.

2. Винаги сте честни един с друг, дори когато това е много трудно. Дали тази рокля ви е по мярка и ви прави дебела или в момента не сте най-добрата своя версия, но той знае че вие може да бъдете и затова, той ще ви каже всичко напълно честно и откровено.

3. Нямате граници в любовта ви. Колкото и грубо да звучи, но ако не можете да пърдите пред него, той просто не е за вас. Сурово, но справедливо.

4. Вашите спорове не траят повече от няколко минути, независимо колко често се случват. Вие си лазите по нервите един на друг и крясъците стават ожесточени и някъде по средата на спора се появява една усмивка, защото знаете, че това няма да продължи още кой знае колко дълго.

5. Твоят живот не би бил същия без него. Твоят живот се променя след като срещнеш Единствения и това не е защото, той ще се опита да те промени. Напротив, вашият възглед за живота се променя.

6. Той се е примирил със семейството ти. Край по темата.

7. Не си го търсила непрестанно, просто се случи. Когато излезеш да търсиш нещо, шансовете да го намериш са почти нищожни. Понякога хората са обречени да се намерят един друг и след като го направят, звездите и планетите, които отговарят за вас, все едно се уеднаквяват и вие не можете да си представите да изживеете момент без той да е с вас.

Автор: Джон Ретъл

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери любов | взаимоотношения | връзки

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори