Мария Коева - психолог

Всеки човек преминава през тежки периоди, в които трябва да вземе важно решение. Често човек изпитва необходимост да поговори с някой, който ще му даде правилни насоки в зависимост от проблема, който има, за да продължи напред. Понякога всеки има своите тайни, които не би могъл да сподели пред близки приятели или пред семейството си. Психологът оказва професионална помощ с гарантирана конфиденциалност. За да се възползвате от психологическа консултация с мен, пишете ми на mariyakoeva7@gmail.com. В писмото си опишете какъв е Вашият проблем и какво очаквате да се промени в настоящата ситуация. Ако Вашето запитване не отговаря на професионалната ми компетентност, ще Ви насоча към подходящ за целта специалист. Психологическите консултации по email предоставят общи насоки и решения за преодоляване на проблема. Те не биха могли да заместят директния контакт и консултация с психолог! Но са препоръчителни за хора, които нямат възможност да посетят специалист на място или просто се чувстват по-комфортно да споделят в обстановка, която е позната и уютна за тях, пишейки. Първата консултация по email е безплатна. След това, ако аз и клиентът преценим да продължим email комуникацията, цената е по договаряне. Психологическите консултации по Skype са с времетраене 50 - 60 мин. Цена за една Skype консултация - 25 лв., като заплащането се извършва предварително по банков път. Благодаря сърдечно на тези от Вас, които гласуват доверието си към мен, за да намерим заедно пътят към промяната!...

Тази обява е изтекла!
Мария Коева - психолог
 
Цена 25.00 лв.
  гр. Пловдив, Област Пловдив
  Мария Коева
 
 

Всеки човек преминава през тежки периоди, в които трябва да вземе важно решение. Често човек изпитва необходимост да поговори с някой, който ще му даде правилни насоки в зависимост от проблема, който има, за да продължи напред. Понякога всеки има своите тайни, които не би могъл да сподели пред близки приятели или пред семейството си. Психологът оказва професионална помощ с гарантирана конфиденциалност. За да се възползвате от психологическа консултация с мен, пишете ми на mariyakoeva7@gmail.com.
В писмото си опишете какъв е Вашият проблем и какво очаквате да се промени в настоящата ситуация. Ако Вашето запитване не отговаря на професионалната ми компетентност, ще Ви насоча към подходящ за целта специалист.

Психологическите консултации по email предоставят общи насоки и решения за преодоляване на проблема. Те не биха могли да заместят директния контакт и консултация с психолог! Но са препоръчителни за хора, които нямат възможност да посетят специалист на място или просто се чувстват по-комфортно да споделят в обстановка, която е позната и уютна за тях, пишейки. Първата консултация по email е безплатна. След това, ако аз и клиентът преценим да продължим email комуникацията, цената е по договаряне.
Психологическите консултации по Skype са с времетраене 50 - 60 мин. Цена за една Skype консултация - 25 лв., като заплащането се извършва предварително по банков път.

Благодаря сърдечно на тези от Вас, които гласуват доверието си към мен, за да намерим заедно пътят към промяната!

  
Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.
Алфамаркет Трудов Посредник

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори