Шведски топ хореограф подготвя сценичното представяне на Кристиан Костов на Евровизия

Българският представител и екипа му се довериха на педагога Искра Милкова за вокалното изпълнение на „Beautiful Mess"Шведският хореограф Саша Жан-Баптист...

 24.04.2017 10:00
Шведски топ хореограф подготвя сценичното представяне на Кристиан Костов на Евровизия

Българският представител и екипа му се довериха на педагога Искра Милкова за вокалното изпълнение на „Beautiful Mess"

Шведският хореограф Саша Жан-Баптист се включи в екипа на Кристиан Костов за Евровизия 2017. Нейната задача е да изгради сценичната концепция при представянето на българската песен „Beautiful Mess". Кристиан проведе няколко репетиции с известния танцов педагог, по време на които двамата се обединиха около идеята да се подсили поетичното усещане на песента.

„Когато се срещнах за първи път с Кристиан, видях един горд и отдаден на музиката млад артист, който работи сериозно, за да представи по най-добрия начин своята страна. Той има много вярно усещане за енергията на песента и как да я предаде на сцената на „Евровизия". По отношение на сценичното представяне фокусът ни ще бъде върху чистата визия и послания. Най-успешните ми проекти са били именно, когато съм успявала да открия естествената емоция на изпълнителя и да я надградя. Очите на Кристиан казват много - това ще е основен акцент" - заяви Саша Жан-Баптист.

Според нея българската песен не е само добро и силно поп парче, но и хипнотизиращ разказ, който дава ясно разбиране за живота ни днес и утре.

Саша Жан-Баптист има дългогодишен опит като хореограф

Източник: Агенция КРОСС

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери екипа | Кристиан | mess | beautiful | Баптист | хореограф | Саша

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори