Стартира стажантската програма на EVN България „Младежи с бъдеще“

За обучението, подкрепата и навлизането на стажантите както всяка година ще се погрижат опитни сътрудници от ЕVN България, които са техни ментори.

 05.07.2022 15:58
Стартира стажантската програма на EVN България „Младежи с бъдеще“

На 1 юли 2022 г. стартира 17-то издание на програмата „Младежи с бъдеще“. Тази година общо 50 стажанти ще проведат тримесечен стаж в 32 различни организационни единици. 21 стажанти ще проведат своята програма в различни Клиентски центрове по места, 8 от стажантите са в централни технически отдели, а други 21 – в бизнес организационни единици. Половината от стажантите тази година са възпитаници на различни технически университети - като ТУ София, ТУ Пловдив, ТУ Варна, ТУ Сливен и т. н.

За обучението, подкрепата и навлизането на стажантите както всяка година ще се погрижат опитни сътрудници от ЕVN България, които са техни ментори. Някои от тях самите са били стажанти в компанията преди няколко години, а след това са били поканени да останат на постоянни позиции в дружеството. Днес самите те вече посрещат стажанти и ги съпътстват в първите им стъпки, предавайки натрупания до момента опит.

Програмата „Младежи с бъдеще“ предлага:

-       запознаване с дейността на EVN България и придобиване на ценен опит в областта на енергетиката, технологиите и икономиката

-       непосредствен контакт с едни от най-добрите професионалисти в бранша

-       участие в иновативни проекти

-       възможност за прилагане на теоретичните знания в реална работна среда

-       използване на най-добрите практики


Повече за програмата „Младежи с бъдеще“ можете да откриете на

https://evn.bg/Home/Careers/University.aspx

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери година | България | младежи | различни | бъдеще | стажанти | стажантите

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори