Бездомни кучета отново притесняват старозагорци

Глобиха строителна фирма за отсичане на кипарис и слива без издадено разрешително

 07.12.2018 11:30
Бездомни кучета отново притесняват старозагорци

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 3 до 6 декември, са отчетени около 170 сигнала. Граждани са информирали за над 60 неправилно паркирани МПС в града.

За бездомни кучета е съобщено около Съдебната палата, в парк „5-и октомври", кв. „Железник", в района на Гробищния парк, както и в старозагорските села Дълбоки и Памукчии. Информацията е насочена към Общински приют за безстопанствени животни.

След оплаквания от граждани са съставени констативни протоколи на два търговски обекта за преместване на отводняването на климатици, за да не се създава предпоставка от заледяване на части от тротоарните пространства.

Акт за установяване на административно нарушение е наложен на строителна фирма за отсичане на кипарис и слива без издадено разрешително.

Същата административна санкция е наложена на търговец на царевица в района на СУ „Васил Левски".

Сигнал е получен за силна музика, идваща от ледената пързалка в района на Плувния басейн.

След получени обаждания на Горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление, светофарни уредби, паркомати. Отстранени са изсъхнали и паднали клони от дървета.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | сигнали | горещ телефон | бездомни кучета

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори