В Стара Загора организират Дни на планинарското и екстремно кино

Филмовият маратон ще бъде на 26, 27 и 28 март от 18 часа в Регионална библиотека "Захарий Княжески".

 21.03.2024 19:43
В Стара Загора организират Дни на планинарското и екстремно кино

Най-добрата селекция от световното планинарско и екстремно кино идва в Стара Загора, съобщават от Туристическо дружество "Сърнена гора".

Филмовият маратон ще бъде на 26, 27 и 28 март от 18 часа в Регионална библиотека "Захарий Княжески". 

Традиционната панорама ще представи част от наградените филми от миналогодишния Международен фестивал на планинаркото кино в Банско и още няколко страхотни ленти.

Кинопанорамата е селекция от програмата на фестивала БанскоФилмфест – най-големият в този формат на Балканите. Верни на традицията, Туристическо дружество "Сърнена гора", с подкрепата на Община Стара Загора и Регионална библиотека "Захарий Княжески," ще подарят на старозагорци три дни с най-доброто от фестивала. 

"Освен с невероятните филми, които ни очакват, ще имаме удоволствието да ви покажем и две изложби - "Пещерите и ние" и "Black snow" във фоайето на библиотеката, които ще бъдат достъпни за разглеждане в трите дни на Панорамата", канят от Туристическото дружество. Входът е свободен. В отминалото 22-ро издание на фестивала бяха показани над 80 филма от 35 държави.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | библиотека | Захарий | Княжески | Регионална | Фестивала | дружество

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори