В Стара Загора организират конкурс Царица на Августиада 2023

Организатори на фестивала и конкурса са Търговско-промишлена палата - Стара Загора и компания OINORAMA wine consulting & business solutions, в партньорство с Община Стара Загора. "Стани Царица на Августиада и бъди посланик на Фестивала на виното и културното наследство", канят организаторите.

 17.08.2023 17:56
В Стара Загора организират конкурс Царица на Августиада 2023

В Стара Загора отново организират конкурс Царица на Августиада. Събитието е част от Фестивала на виното и културното наследство Августиада, който ще се проведе на Античната улица на римския град в Стара Загора от 15 до 17 септември.

Организатори на фестивала и конкурса са Търговско-промишлена палата - Стара Загора и компания OINORAMA wine consulting & business solutions, в партньорство с Община Стара Загора. "Стани Царица на Августиада и бъди посланик на Фестивала на виното и културното наследство", канят организаторите.

Могат да кандидатстват момичета на 18 и повече години. Срокът за записване е 8 септември. Кастингът ще се проведе на 9 септември от 10 часа в Мол GALLERIA. Конкурсът ще се проведе на 15 септември от 20:00ч. на открита сцена на Античната улица на римския град Августа Траяна.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | организират | конкурс | Августиада | Царица

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори