Глобиха лица, събиращи пари на пешеходната

Над 200 сигнала на горещия телефон

 29.03.2019 10:58
Глобиха лица, събиращи пари на пешеходната

След подадено оплакване на горещия телефон на Община Стара Загора са санкционирани лица, представящи се за част от кауза за подпомагане на майки, и събиращи пари от минувачи по пешеходната част на бул. „Цар Симеон Велики".

От 18 до 25 март на горещия телефон 0800 157 37 са постъпили над 200 сигнала. Граждани са информирали за около 50 неправилно паркирани автомобила. Един е включен в процедура за доброволно/принудително преместване.

Акт за установяване на административно нарушение е съставен след игнал за разпръснат бетон от бетоновоз по пътя за Старозагорски минерални бани. Същата административна санкция е наложена на фирма, почистваща еко тоалетни, за замърсяване на улица в кв. „Казански" с отпадъчни води.

Акт е получила и фирма, поставила кафе автомат в тунел на блок №61, на ул. „Св. Отец Паисий".

За бездомни кучета е сигнализирано в района на парк „Митрополит Методий Кусев" и по ул. „П. Парчевич". Информацията е подадена към Общинския приют за безстопанствени животни.

Гражданин е информирал за липсващи елементи от ограда на детска площадка „Берое".

След получени обаждания на горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление и паркомати, обезопасени са шахти, както и част от оградната преграда на канала, преминаващ през града до ул. „Братя Жекови". Премахнати са изсъхнали клони на дървета. Сигнали са подадени още за замърсяване около контейнери за смет, както и за запален кош за разделно събиране на отпадъци.

Съставен е констативен протокол на собственици на имот, след оплакване от гражданин, за струпване на голямо количество ненужни вещи над шивашко ателие по ул. „Хаджи Димитър Асенов".

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери част | телефон | горещия

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори